Feestzaal Familia

Familia

Gezellig. Smaakvol. Een onvergetelijke ervaring. Vriendelijke en stipte bediening. Stijlvol. Op maat van de klant. Dat zijn enkele van de essentiële kenmerken die wij hoog in het vaandel dragen… 

En wij dat zijn de medewerkers van onze feestzaal en traiteurdienst.


About Familia

Al vele tientallen jaren is ‘de Familia’ een begrip in Nijlen en omstreken…Sinds 1992 heeft Koen Wellens, toen al een gekende traiteur, zijn schouders onder het project ‘Familia’ gezet. En sinds toen is het ‘zaaltje’ van weleer uitgegroeid tot een gezellige, stijlvolle en lichte feestzaal . Voor al uw privéfeesten zoals huwelijk, jubileum, communie, babyborrel…, als ook voor zakelijke meetings, vergaderingen, lezingen , enz . kunt u een beroep doen op onze diensten . 

pexels-elle-hughes-2696064

Traiteurdienst

Ons team biedt een meerwaarde voor al uw feestelijkheden en dit zowel in onze feestzaal als op verplaatsing! Wij proberen naar uw wensen te luisteren en een evenement op uw maat te verzorgen. Zodat u enkel hoeft te genieten van een onvergetelijke ervaring!

Heeft u een vraag of wenst u nog inlichtingen omtrent onze feestzaal of traiteurdienst, neem gerust contact met ons op: info@traiteurwellens.be.

Recencies

"Feest was tot in de puntjes uitgewerkt, de bediening was geweldig en het eten was super!"
Sandra Clé

Contact